Τα καταστήματα SENATUS® αποτελούν την πιο σύγχρονη και ολοκληρωμένη επαγγελματική πρόταση. Παρέχουν σε ενιαία βάση τρείς διαφορετικούς και ιδιαίτερα επίκαιρους τομείς: τις Ασφαλίσεις τα Ακίνητα και τα Τραπεζικά.

Συνεργαζόμαστε µε τους πλέον επώνυµους και καταξιωµένους όμιλους απ’ όλο τον κόσµο, που εκτός από την αξιοπιστία που διαθέτουν, είναι πιστοποιηµένοι από διεθνείς οργανισµούς σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Η παρουσία ανταγωνισμού στο επιχειρηματικό σχήμα που προτείνει η SENATUS® είναι σε πολύ χαµηλό επίπεδο, με σημαντικό κατακερματισμό, παραµένοντας σε ξεπερασµένες και αναποτελεσματικές µεθόδους προσέγγισης και διατήρησης πελατών.

Τα καταστήματα SENATUS®, µε την πλούσια και συνεχώς ανανεούµενη γκάμα των υπηρεσιών που διαθέτουν, με αποκλειστικά προϊόντα και τον σύγχρονο τρόπο πώλησης, επικοινωνίας, ενημέρωσης και εξυπηρέτησης των πελατών τους, φιλοδοξούν να αποτελέσουν πρότυπο λειτουργίας και απόδοσης µέσω του project της SENATUS® όχι µόνο για την Ελλάδα αλλά και για τις Ευρωπαϊκές αγορές.

Τα εργαλεία προώθησης για την δημιουργίας του βασικού πελατολογίου των καταστημάτων SENATUS® στην περιοχή σας, είναι να προσφέρουν την δυνατότητα στους υποψηφίους πελάτες για ενημέρωση και αξιολόγηση της προσφοράς μέσα από την εξατομικευμένη ανάγκη του.

Σε κάθε κατάστημα SENATUS® υπάρχει «ο Άνθρωπός μας» διαθέσιμος να ενημερώσει και να εξυπηρετήσει άμεσα με τις γνώσεις του και τη συνδιασμένη συνεχή υποστήριξη της Μητρικής. Οι ενέργειες αυτές υποστηρίζονται από έντυπες και ηλεκτρονικές παρουσιάσεις για την απλή και αποδοτική παρουσίαση των υπηρεσιών που διαθέτουν τα καταστήματα SENATUS®. Το πιο σημαντικό όµως εργαλείο προώθησης και προβολής  επιθυµούµε να είναι το χαµόγελο και το «ευχαριστώ» των πελατών µας, όλων εκείνων που θα έχουµε κερδίσει µε το δικό µας χαµόγελο, την έγκυρη, αξιόπιστη και αποτελεσµατική πληροφόρηση και εξυπηρέτηση, αντάξιων της εμπιστοσύνης που µας έδειξαν.