Ο πελάτης αποτελεί ξεχωριστή προσωπικότητα και οντότητα και όχι έναν ανώνυμο λογαριασμό…

Στόχος μας είναι η συνεχής και έγκυρη ενηµέρωση µε αποτέλεσμα τις επαναλαµβανόµενες και ολοκληρωμένες πωλήσεις, καλύπτοντας κάθε σπίτι, μικρή ή μεγάλη επιχείρηση ή Οργανισμό, παρέχοντας προϊόντα-υπηρεσίες από όλες τις κατηγορίες που διαθέτει.

Το τέλεια οργανωµένο A.S.S. (After Sales Service), η συνεχής ενηµέρωση του κοινού και η µοναδική σχέση «Ιδιότητας Μέλους» (SENATUS® membership) που έχουµε σχεδιάσει, κάνει τους στόχους µας εφικτούς, αφού θέλουμε να έχουμε και να διατηρούμε διαπροσωπική, διαχρονική και αξιόπιστη σχέση µε τους πελάτες µας.

Στη SENATUS®  λειτουργούμε στα πλαίσια πελατοκεντρικού μοντέλου, με συνέπεια και αξιοπιστία. Παρέχουμε στους πελάτες μας έμπειρες, ανεπηρέαστες και κυρίως συμφέρουσες επιλογές  σε θέματα Ασφάλισης, Ακίνητης Περιουσίας και Τραπεζικών Υπηρεσιών.


Η φιλοσοφία SENATUS® σύμφωνα με το πελατοκεντρικό μοντέλο που χρησιμοποιεί, βασίζεται στο να αποτελεί ο πελάτης ξεχωριστή προσωπικότητα και οντότητα και όχι έναν ανώνυμο λογαριασμό.

Το κοινό στο οποίο απευθύνονται τα καταστήματα SENATUS®, είναι άνθρωποι :

  • Όλων των ηλικιών: από την γέννησή τους καλύπτουμε τα παιδιά με Ασφαλιστικά προγράμματα και για όλη την διάρκεια της ζωής τους μεσολαβώντας επίσης για θέματα Τραπεζικά και Ακίνητης Περιουσίας
  • Από όλα τα κοινωνικά στρώµατα: όποια κι αν είναι η οικονομική και κοινωνική τους κατάσταση είναι υποχρεωμένοι βάση Νόμου να Ασφαλίσουν τουλάχιστον τα οχήματά τους. Για τους επιχειρηματίες τις επαγγελματικές ευθύνες τους, όποιο επάγγελμα κι αν ασκούν, καθώς και να επιλέγουν την Χρηματοδότηση και την αγοραπωλησία των Ακινήτων τους.
  • Στους υποψήφιους πελάτες των SENATUS®, ανήκουν επίσης γραφεία, καταστήµατα, χώροι αισθητικής, βενζινάδικα, ξενοδοχεία, Δήμοι και µια σειρά επαγγελµατικών κατηγοριών που έχουν ανάγκη τις υπηρεσίες μας.