Άμεση καταβολή αποζημιώσεων και Διευκολύνσεις στους πληγέντες από τις πυρκαγιές

Η Εθνική Ασφαλιστική, ανταποκρινόμενη άμεσα στην ανάγκη στήριξης των πληγέντων από τις πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου στις περιοχές της Κινέτας, της Ραφήνας, της Καλλιτεχνούπολης, του Νέου Βουτζά και στο Μάτι, προχωρεί στις παρακάτω ενέργειες ανακούφισης των  κατοίκων:

Απόλυτη προτεραιότητα θα δοθεί στην καταβολή αποζημιώσεων  που αφορούν σε ζημιές στις πληγείσες περιοχές.

– Τα ασφάλιστρα των συμβολαίων που βρίσκονται σε ισχύ, όλων των κλάδων, που αφορούν κατοίκους των παραπάνω περιοχών ή κατοικίες και επιχειρήσεις με έδρα τις εν λόγω περιοχές και τα οποία πρέπει να καταβληθούν από 23/07/2018 έως 30/09/2018 μπορούν να εξοφληθούν έως 30/11/2018 χωρίς καμία επιβάρυνση ή οποιαδήποτε κύρωση και ασφαλώς με απόλυτη ισχύ των συμβολαίων για το διάστημα αυτό.

Δημιουργία της ειδικής γραμμής επικοινωνίας 210-9099600 για την εξυπηρέτηση των ανωτέρω περιπτώσεων 24 ώρες το 24ωρο.

Οι ενδιαφερόμενοι για τη χρήση των μέτρων στήριξης μπορούν να απευθυνθούν άμεσα στην παραπάνω γραμμή επικοινωνίας που θα παρέχει συμπληρωματικές πληροφορίες και θα υποδέχεται τα αιτήματα των πληγέντων.

H ΑΧΑ, Ασφαλιστική έχει προχωρήσει για την άμεση στήριξη των ασφαλισμένων της, στις εξής ενέργειες: 

1. Δημιουργία ειδικής 24ωρης γραμμής επικοινωνίας 2107268996, μέσω της οποίας οι ασφαλισμένοι μπορούν να επικοινωνούν με την εταιρεία. Ασφαλώς ισχύουν και οι υφιστάμενες τηλεφωνικές γραμμές της εταιρείας 2107268000 – 801 111 222 333 οι οποίες είναι διαθέσιμες 24 ώρες το 24ωρο.

2. Με γνώμονα την έμπρακτη υποστήριξη των ασφαλισμένων που βρίσκονται σε τόσο δυσχερή κατάσταση η εταιρεία προβαίνει σε ενέργειες για να εξασφαλίσει ολιγοήμερη διαμονή σε περίπτωση που το έχουν ανάγκη. Ειδικότερα, για τις περιπτώσεις που υπάρχει κινητό τηλέφωνο η εταιρεία θα αποστείλει το παρακάτω SMS “Μπροστά στην ανείπωτη τραγωδία που έπληξε την περιοχή σας, θέλοντας να σας υποστηρίξουμε προβαίνουμε σε ενέργειες για να εξασφαλίσουμε ολιγοήμερη διαμονή για εσάς σε περίπτωση που το έχετε ανάγκη. Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2107268996. ΑΧΑ Ασφαλιστική”. Για τις περιπτώσεις που δεν υπάρχει κινητό τηλέφωνο οι συνεργάτες της εταιρείας μπορούν να ενημερώσουν σχετικά τους ασφαλισμένους τους.

3. Ενεργοποίηση, όπως σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση, του συστήματος άμεσης προκαταβολής για την κάλυψη των πρώτων δαπανών. 

4. Ανάρτηση στην κεντρική σελίδα του site της εταιρείας τα στοιχεία επικοινωνίας για την άμεση αναγγελία ζημιάς περιουσίας.