Συμβουλευτική γραμμή στήριξης για τον καρκίνο του μαστού

Ο Οκτώβριος έχει ορισθεί παγκοσμίως ως ο μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού και σε αυτό το πλαίσιο, παρέχουμε στους πελάτες μας, τη  «Συμβουλευτική γραμμή στήριξης για τον καρκίνο του μαστού» σε συνεργασία με την Groupama.

Οι ασφαλισμένοι μας, είτε έχουν νοσήσει, είτε έχουν οποιαδήποτε απορία ή ανησυχία σχετικά με τον καρκίνο του μαστού, θα μπορούν, χωρίς κόστος, να καλούν στην τηλεφωνική γραμμή 2103295330 και να αφήνουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Στη συνέχεια, η συνεργάτιδα της εταιρείας μας Δρ. Γιώτα Σασοπούλου, Γενική Χειρουργός – Ειδικός στις Παθήσεις Μαστού, θα επικοινωνεί μαζί τους με σκοπό να τους δώσει απαντήσεις, να τους ανακουφίσει και να τους βοηθήσει με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο. Η ειδική τηλεφωνική γραμμή της εταιρείας θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι το τέλος του χρόνου για όλους τους πελάτες μας με ενεργό ασφαλιστήριο συμβόλαιο Υγείας

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη χώρα μας ο καρκίνος του μαστού είναι ο συχνότερος τύπος καρκίνου στις γυναίκες και η πρόληψή του μπορεί να σώσει ζωές, καθώς, αν ο καρκίνος διαγνωσθεί εγκαίρως, πριν επεκταθεί, το ποσοστό επιβίωσης ξεπερνά το 95%. Για τον λόγο αυτό, εμείς στη Groupama Ασφαλιστικη στηρίζουμε την πρόληψη και φροντίζουμε για την υγεία των πελατών μας, παροτρύνοντάς τους να επικοινωνήσουν με την Συμβουλευτική Γραμμή Στήριξης, προκειμένου να συζητήσουν οτιδήποτε τους απασχολεί και να ενημερωθούν σχετικά με τη νόσο.