Εξειδικευμένη Ασφάλιση Rent A Car

Καλή τουριστική σαιζόν σε όλους!
Δείτε παρακάτω τα επικαιροποιημένα τιμολόγια των Ασφαλιστικών εταιρειών για τα ενοικιαζόμενα οχήματα για τη φετινή σαιζόν. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας επισκεφτείτε το πλησιέστερο κατάστημα SENATUS και ενημερωθείτε από τους Πιστοποιημένους Αντιπροσώπους μας, για οποιαδήποτε διευκρίνηση.


  1. Κάνοντας κλικ εδώ θα δείτε την τρέχουσα προσφορά από την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ η οποία φέτος παρουσιάζει 2 διαφορετικά τιμολόγια με κύριο στοιχείο στην διαφοροποίηση της τιμής από την ύπαρξη της κάλυψης της Οδικής Βοήθειας.

  2. Κάνοντας κλικ εδώ θα δείτε το 2ο τιμολόγιο από την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ το οποίο συμπεριλαμβάνει και την ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  3. Κάνοντας κλικ εδώ θα δείτε την προσφορά από την Ασφαλιστική εταιρεία TRIGLAV D.D. η οποία εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την APEIRON INSURANCE PROJECT

  4. Κάνοντας κλικ εδώ θα δείτε το επικαιροποιημένο τιμολόγιο ενοικιαζομένων οχημάτων της ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ Ασφαλιστικής

  5. Κάνοντας κλικ εδώ θα δείτε τη νέα προσφορά από την Qatar Ασφαλιστική η οποία ανήκει στο Σύστημα Φιλικού Διακανονισμού και εξειδικεύεται στην Ασφάλιση στόλων ενοικιαζόμενων οχημάτων.

Οι υπόλοιπες εταιρείες όπως ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, INTERAMERICAN, κτλ. που επίσης είναι γνωστό ότι δραστηριοποιούνται στην Ασφάλιση των ενοικιαζόμενων οχημάτων τιμολογούν ανά πελάτη, που σημαίνει ότι πρέπει να ζητήσουμε προσφορά με τα στοιχεία σας, για συγκεκριμένο στόλο οχημάτων, προκειμένου να εκδοθεί η ανάλογη προσφορά.

*   Η SENATUS είναι η Πρωτοπόρος εταιρεία Franchise στην Ελλάδα, στον κλάδο που η ίδια δημιούργησε για 1η φορά στην Ελλάδα. Λειτουργεί και είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις οδηγίες της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. H SENATUS εξειδικεύεται στην Ασφάλιση των στόλων ενοικιαζόμενων οχημάτων από το 1998 με απόλυτη επιτυχία αφού την εμπιστεύονται οι σημαντικότερες επιχειρήσεις Rent A Car στην Ελλάδα.

Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους Ασφαλιστικούς ομίλους της χώρας μας, παρέχει ολοκληρωμένη κάλυψη για κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει από την Ασφαλιστική διαχείριση των ενοικιαζόμενων οχημάτων. Η SENATUS έχει αναπτύξει ολοκληρωμένη τεχνογνωσία με απόλυτη εξειδίκευση και διαθέτει ισχυρότατο πληροφοριακό σύστημα παρέχοντας την βέλτιστη διαχείριση Ασφάλισης στόλου ενοικιαζόμενων οχημάτων.

Το Διακεκριμένο Δίκτυο Αντιπροσώπων που διαθέτει η SENATUS αποτελείται από τους πλέον καταρτισμένους και Πιστοποιημένους Ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές από την ΤΡΑΠΕΖΑ  ΤΗΣ  ΕΛΑΔΟΣ  και βρίσκονται στη διάθεση μας ανά την επικράτεια, λειτουργώντας ως πρότυπα της Ασφαλιστικής αγοράς στην χώρας μας.

Στη SENATUS ο κάθε πελάτης αποτελεί ξεχωριστή οντότητα και όχι έναν ανώνυμο λογαριασμό. Το πιο σημαντικό όμως που κάνει τη SENATUS να ξεχωρίζει, είναι το “χαμόγελο” και το “ευχαριστώ” των πελατών μας.